25‏/09‏/2017

طريقة عمل الكاتشب في المنزل احسن من الجاهز

طريقة عمل الكاتشب في المنزل احسن وارخص وانضف من الجاهز

الكاتشب من الصلصات المحببه والذيذة وخاصتا مع البطاطس المقلية والهمبورجر والسوسيس وغيرها من  الاكلات 
طريقة عملة في المنزل سهلة ومضمونه وطبعا صحي 
المقادير:
حوالي كيلو من الطماطم الناضجة
3 بصلات 
10 قصوص ثوم
فلفل حامي ورومي احمر واخضر حسب الرغبة
ملح وفلفل  ومقدار من الخل ومعلقة صغيرة بابريكا ومعلقة كبيرة سكر كل المنكهات بتتحط حسب الرغبه في المقادير وممكن نضيف بهارات فراخ
الطريقة:
نقطع الطماطم والبصل والفلفل و نضيف عليهم الثوم والملح
ونضعهم في حلة علي نار متوسطه مع نصف كوب ماء حوالي 40 دقيقة  لحد ما تتسبك كويس مع التقليب من حين لاخر.
وبعد كده نضربهم في الخلاط كويس ونصفيها ونحط عليها باقي المكونات الخل والسكر حوالي معلقة كبيرة ممكن تزيد حسب الرغبة والبابريكاو والبهارات ونقلبهم كويس .
وكده الكاتشب جاهز للاكل وبالف هنا.
دي صورتة قبل ما يتصفي

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق