25‏/09‏/2017

أسهل طريقة لعمل سوسيس الفراخ في المنزل

أسهل طريقة لعمل سوسيس الفراخ في المنزل واحلي وانضف من الجاهز:
السوسيس من الاكلات المحببه لدي الاطفال وتصلح لعمل سندوتشات للرحلات والمدارس
اليوم اقدمها لكم بطريقة سهله وبسيطه.

نبدأ اول حاجة بالمقادير:
1_400جرام صدور فراخ
2_4 معالق نشا
3_بيضين
4_معلقة صغيره بصل بودر ومعلقة صغير توم بودر ومعلقة كبيره ببريكا ونصف معلقة صغيره حبهان (حسب الرغبه) وبهارات فراخ وملح ونصف معلقة صغيره فلفل اسمر

الطريقة:
هنضيف المكونات كلها علي بعض ونقلبها كويس
ونحضر اكياس استرتش وورق سلوفان
نفرد الاسترتش علي الرخامه ونضع عليه معلقة كبيره من ا
لخليط ونلفها كويس ونفرده بادينا حتي نحصل علي الشكل المطلوب زي الصور

بعد كده نلفها بورق السلوفان ونقفلها كويس ونحطها في ماء مغلي حوالي نصف ساعة ونفكها من السلوفان والاستريتش ونحمرها في سمنه او زيت




 دي طريقة لفه وفرده في الاكياس الاسترتش














ودا الشكل النهائي قبل وبعد التحمير وممكن كمان يتقطع بس طبعا قبل التحمير





قدمت معاه رز بشعرية وسلطه خضره
ومايونيز ودي وطريقة عمله
وكاتشب ودي طريقة عمله
والف هنا.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق